Adverteren

Wij bieden de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties voor aanbieders van producten of diensten die interessant kunnen zijn voor bezoekers van onze website.

Site informatie

Opgericht       23 maart 2011
Url www.mijnkind.com

Interesse?

Spreekt onze website je aan en wil je adverteren op de Mijn Kind website of meer informatie? Neem dan contact met ons op want adverteren is maatwerk en wij doen je graag een passend voorstel.

Omschrijving

De website Mijn Kind biedt een overzichtelijk ingedeeld en breed aanbod aan informatie over kinderen voor ouders en kinderen. Op de zeer toegankelijke website kunnen bezoekers navigeren naar artikelen die gaan over gezondheid, opvoeding en andere zaken waarmee ouders te maken kunnen krijgen gedurende de levensfasen van hun kind(eren).

Bezoekers kunnen zelf artikelen en columns inzenden of reageren op geplaatste artikelen en columns. Onze redactie screent alle teksten op o.a. ongewenst taalgebruik en discriminerende of kwetsende uitingen.

De Mijn Kind website bevat ook een aantal interactieve tools zoals een zoeker voor babynamen, polls en diverse winacties. Kinderen kunnen op de website kleurplaten van hun favoriete stripfiguren of tekenfilm personages downloaden.

Mijn Kind heeft een account op Facebook en Twitter en communiceert via deze media met bezoekers, fans en volgers. Op deze manier werken wij aan een langdurige relatie met de bezoekers van onze website.