Terug naar alle winacties

Winactie met Annadiva

Winactie met Annadiva

Deze actie loopt van: 01-11-2012 tot 30-11-2012

Doe mee met onze nieuwe winactie en maak kans op een voedingsBH of BabyBelt van Anita Maternity!

Ben je zwanger of net bevallen?
Dan is deze winactie jouw op het lijf geschreven. We mogen namens Annadiva.nl – webwinkel voor vrouwen met een grote cupmaat – een voedingsBH en BabyBelt van Anita Maternity weggeven. De musthaves voor iedere aanstaande moeder!

De voedingsBH’s van Anita Maternity hebben een zeer goede pasvorm en zijn dankzij de voorgevormde cups perfect om onder strakke tops te dragen.  De BabyBelt ondersteunt je buik tijdens de zwangerschap, waardoor rug- en bekkenpijn wordt tegengegaan. Bovendien zorgt de BabyBelt ervoor dat je buik na de bevalling weer snel in haar oude vorm terugkomt.

Wil jij ook kans maken op één van deze leuke prijzen? Like de Facebook pagina’s van Annadiva en Mijn Kind, en laat hieronder weten waarom jij moet winnen. Vergeet ook niet te vermelden of je voorkeur uitgaat naar een voedingsBH of de BabyBelt.

Naast voedingsBH’s biedt Annadiva een ruim assortiment aan lingerie en badmode vanaf cup D. Je vindt er de bekende merken als Freya en Panache, maar kunt er ook terecht voor advies over het berekenen van de juiste BH-maat.

De uitslag is bekend!
 

Winnares van de babybelt:

Petra

Winnares van de voedingsbh:

Lianne

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

 • usericon

  Ik wil graag de babybelt winnen omdat dat lekker zit tijdens je zwangerschap

 • usericon

  super zeg! ik zou graag de Babybelt willen winnen voor mijn beste vriendin die nu 15 weken in verwachting is. ik heb m zelf gemist in mijn zwangerschappen, dus zou deze haar graag cadeau willen doen, ik was al fan van beide facebooksites

  groetjes en een fijn weekend

  Kristel

 • usericon

  Ik wil graag een voedingsBH om straks makkelijk mijn dochter borstvoeding te gevenen ik wil het beste voor mijn kins. En het heel erg moeilijk is om een voedingsBH te vinden in mijn maat. Heb omtrek 100 en bijna alles gaat tot 90.

 • usericon

  ik zal graag een babybelt winnen. zonder babybelt ik had veel last van bekkenpijn met mijn dochter en zal het liever niet nog een keer moeten door gaan als mijn buik wat groter word. misschien een babybelt kan daar mee hulpen...

 • usericon

  Wat een leuke winactie!!! Ik zou graag de Anita voedingsBH willen winnen, ideaal bij borstvoeding en Anita heeft ze voor vrouwen met een grotere cup. Je zou m'n kindje en mij er super blij mee maken.

 • usericon

  Ik zou de voedingsbeha wel graag willen winnen. Ik hoop alleen wel dat mijn maat er is, want kben halverwege m'n zwangerschap en m'n borsten zijn al echt behoorlijk zwaar. het lijken wel uiers!

 • usericon

  wauww wat een super leuke actie!! Ik ben 25 weken zwanger, en geopereerd aan een rughernia. nu nogal veel last van pijnen in mijn rug, die met oefeningen wel iets verbeteren maar hoe verder de zwangerschap verloopt, heftiger worden. misschien dat de babybelt nog meer verlichting zou kunnen geven!!

  vele zwangerschaps groetjes petra

 • usericon

  voedingsBH voor mijn dochter
  dat kan ze altijd wel gebruiken

 • usericon

  Ik zou graag de babybelt winnen omdat ik nog niet zo lang geleden bevallen ben en mijn flubberbuikje dringend kwijt wil! Babybelt, help mij!!!

 • usericon

  Graag zou ik de voedingsBH winnen om een goede ondersteuning voor mijn borsten te garanderen.

Plaats een reactie

Zelf een opmerking of een tip? Plaats hier je comment en geef jouw advies!

 captcha