Terug naar alle winacties

Win een Kaspersky Pure 2.0 pakket!

Win een Kaspersky Pure 2.0 pakket!

Deze actie loopt van: 23-11-2012 tot 23-12-2012

Win één van de drie Kaspersky Pure 2.0 Total Security pakketten!

De zomervakantie is weer voorbij, de kinderen gaan weer naar school en de mama’s kunnen (hopelijk!) zo nu en dan weer tijd voor zichzelf vrijmaken. Toch maken veel ouders zich zorgen over hun kinderen als zij niet in de buurt zijn. Vooral als het gaat om het internetgebruik en de online wereld. Maar wees gerust! Wij mogen een compleet softwarepakket van Kaspersky Pure 2.0 Total Security met de optimale bescherming voor jou en je gezin weggeven, dus doe mee en win!

Kaspersky Pure 2.0 Total Security is niet alleen antivirus software en de beveiligingsoplossing voor je eigen documenten en foto’s, maar zorgt voor bescherming voor het hele gezin. Zo kun je de online activiteiten van je kinderen zonder moeite vanaf je eigen PC monitoren en/of beperken. Je kunt de toegang tot internet, bestanden, games en websites beheren en het gebruik van sociale netwerken beperken of registreren. Zo kunnen je kinderen veilig en verantwoord internetten, zelfs als je er niet naast zit!

Meedoen is makkelijk: zorg dat je fan bent op onze Facebook pagina of ons volgt op Google Plus we verloten in totaal 3 pakketten!

Plaats een reactie

Zelf een opmerking of een tip? Plaats hier je comment en geef jouw advies!

 captcha