Gezinsuitje: Trip naar Disneyland Parijs

Gezinsuitje: Trip naar Disneyland Parijs Foto: Austin Kirk

Artikel door: mijnkind
Geplaatst op: 31-12-2014 om 17:34

Ben je toe aan een uitje of een weekendje weg, maar heb je nog geen passende locatie kunnen vinden of twijfel je? Disneyland Parijs is een leuk attractiepark voor jong en oud, geschikt voor de hele familie.

Een hotel voor een paar nachten of een één dag attractie

Vooraf kun je kiezen of je een hotel arrangement boekt voor bijvoorbeeld een weekendje weg, of dat je besluit om het uitje in één dag te doen. Disney beschikt over twee in elkaar doorlopende grote attractieparken, waarbij grote Disneyfiguren tot leven komen!

Je zou er voor kunnen kiezen om vroeg te boeken als je bij één van de zeven hotels wilt overnachten. Disney biedt regelmatig vroegboekkortingen aan die hoog in jouw voordeel op kunnen lopen. Het is dus absoluut de moeite waard jouw voordeel vooraf uit te zoeken.

De reis naar Disneyland Parijs

Wanneer je een dagje of weekend weg wilt met de kinderen - of met de hele familie, dan kun je je afvragen welke manier van reizen voor jullie gemakkelijk en voordelig is. Er zijn namelijk verschillende reismogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld met de trein, bus of auto naar Disneyland Parijs gaan. Het is verstandig rekening te houden met bijvoorbeeld de bagage wanneer je van plan bent om een heel weekend te gaan. Ook de reistijd is niet geheel onbelangrijk, wanneer je besluit om er voor één dag op uit te gaan.

Attracties die je niet mag missen

Attracties die je niet mag missen tijdens de trip naar Disneyland Parijs zijn bijvoorbeeld Fantasyland en Discoveryland. Ook kun je een wilde treinrit maken bij de Big Thunder Mountain in Frontierland. Uiteraard mogen foto's van het gehele gezin niet worden vergeten.

Kortom, boek snel een reis naar Disneyland Parijs en geniet met volle teugen van dit leuke en ontspannen uitje! Een arrangement boeken is namelijk snel en gemakkelijk gedaan!

Plaats een reactie

Zelf een opmerking of een tip? Plaats hier je comment en geef jouw advies!

 captcha