Terug naar alle winacties

Vijf keer kans op boek Sammie en Opa!

Vijf keer kans op boek Sammie en Opa!

Deze actie loopt van: 17-07-2013 tot 17-08-2013

Bij deze winactie mogen wij van Dutch Media Uitgevers vijf Sammie en Opa boeken weggeven!

Sammie is negen jaar en een meter vierendertig lang. Hij heeft rood haar en grijze ogen. Hij heeft een moeder en waarschijnlijk ook een vader, alleen weet Sammie niet wie hij is of hoe hij heet. Zijn moeder wil daar niets over vertellen.

Omdat zijn moeder een drukke baan heeft, woont Sammie vier dagen in de week bij zijn opa. Sammie vindt het er geweldig, want zijn opa kan verschrikkelijk goed verhalen vertellen. Hij was vroeger een echte avonturier en vertelt vaak over zijn wonderlijke (en soms vieze) avonturen op zee. Die verhalen vindt Sammie nog het allermooist, maar of opa dat écht allemaal heeft meegemaakt, weet Sammie nog zo net niet.

Enne Koens schreef een geestig en ontroerend verhaal over Sammie en zijn fantasievolle opa en hoe het is om je grootvader, die ook nog eens je beste vriend is, te verliezen.

Hoe kan je één van de vijf boeken winnen?

Laat een reactie na op Twitter of Facebook. De vijf leukste reacties worden beloond met dit mooie boek.

 

  • usericon

    Wat leuk! Dit boekje zal erg speciaal zijn voor mijn kleine Jayce. Hij zal bij het lezen in dit boek zichzelf en opa zeker herkennen!

  • usericon

    Als ik win ga ik dit boekje voorlezen met veel plezier! Aan mijn zoontje, mijn nichtje van 2 en mijn nichtje van 4.. Ze delen alle drie dezelfde opa waar ze gek op zijn.. en leuke verhaaltjes aanhoren vinden zij reuzefijn!!

Plaats een reactie

Zelf een opmerking of een tip? Plaats hier je comment en geef jouw advies!

 captcha